Üdvözöllek a légpuskás oldalunkon!

 

Tisztelt Érdeklődő!

 

A Fekete Sólyom Lövész Klub újjászervezte légpuskás szakosztályát. Az új vezetés célja a klubjelleg erősítése, a légpuskás lövészet új ágainak megismertetése, és megszerettetése az érdeklődőkkel. Számítunk nemcsak a „fegyverbarát” férfiemberekre, hanem a család minden tagjának kínálunk rendezvényeinken kellemes időtöltést.
Előtérbe kerül a jövőben az élménylövészet, amelyeken nem versenyzői szintű fegyverekkel is lehet sikereket elérni. A rendezvény naptárban megtalálhatóak lövészeti alkalmaink, amelyek részletes programja is fel fog kerülni a megrendezés időpontja előtt legalább három héttel, hogy mindenki felkészülhessen az aktuális megmérettetésre.
A lövész számok között megtalálható lesz a pontlövészet céltáblára különféle távolságokon, a hagyományos sziluett lövészet fém célokra, de szervezünk versenyt a benchrest lövészek számára is, precíziós és speed sziluett kategóriában egyaránt. Azért, hogy a kihívásokat kedvelők se maradjanak program nélkül, éjszakai lövészet is lesz a nyár folyamán. Igyekszünk minden korosztálynak megfelelő feladatokat kidolgozni, így a siker örömét a lehető legtöbb sporttársnak biztosítani. Együttműködési megállapodásainknak köszönhetően a résztvevők legsikeresebb első három versenyzője minden alkalommal oklevél, érem elismerésben részesül és tárgyjutalmat is kap. (A motiváció erősítése érdekében.)
Tagsági díjunkat ebben az évben megfeleztük, így már 7500,-Ft befizetésével korlátlan számban lehet a lőteret látogatni légpuskás lövészetre. (Előzetes időpont egyeztetést követően!) Egyedi látogatások is megszervezhetőek, a lőtér általános díjszabása szerint.
Figyeljék weblapunkat, készüljenek a rendezvényekre! Minden légpuskást nagy örömmel várunk.


Minden hétfő délután 14-17 óra között légpuskás gyakorlás, amely idő alatt éleslövészetet nem lehet tartani. Az időpont kizárólag akkor élesedik, ha a megelőző hét péntek 12 óráig legalább 4 lövész e-mailben jelezte feléd részvételi szándékát. Amennyiben az előjelzés ellenére négy főnél kevesebb jelenik meg, a lövészetet elmarad.


 

Cím:2071 Páty, Bacsó Béla utca 5.
Bármilyen kérdése lenne, hívjon bátran: Sárai Szabó Ferenc Elnök + 36/20-971-6470